Hirdetés

Mad Max PC - minimum és ultra összehasonlítás

|

Ha esetleg a Mad Max PC verzió kapcsán - ami egyébként elég optimalizáltan fut - szeretnétek látni a minimum és a csúcsra húzott látványt, akkor segítünk.

Hirdetés

A mai GameNight legfőbb témája a Mad Max megjelenése lesz (értékes ereklyék, izgalmas versenyek és meglepetésvendégek mellett), ahol több platformon is kipróbálhatjátok a játékot, ne csak mások véleménye alapján ítéljétek meg a cuccot (hamarosan azért a miénk is érkezik, de annyit már most is elárulhatunk, hogy igencsak jól optimalizált és vizuálisan teljesen rendben van). 

Persze azt sem árt tudni, hogy az Avalanche Studios poszt-apokaliptikus akciójátékát egyáltalán képes-e futtatni a masinánk, így miután ellenőriztétek a Mad Max gépigény részleteit, ne sajnáljátok az időt és nézzetek rá az alábbi, minimum és ultra beállításokat összevető fotókra is, amiket a DSOGaming tett közzé (fontos megjegyezni, hogy a srácok kikapcsolták a homályosítást előidéző DOF effektet). Elsőként az alap, másodikként pedig az ultra állapotokat láthatjátok: 

A Mad Max PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)