Hirdetés

Mad Max - mintha a filmváltozatot néznénk

|

Az Avalanche Studios Mad Max játékáról akkor is tudnánk, hogy melyik szériához van köze, ha nem ismernénk a címét, a vadonatúj képek pedig minden kétséget kizáróan hozzák a Mad Max: A harag útja hangulatát.

Hirdetés

Mad Max rajongónak idén jó igazán lenni, hiszen májusban jön a Harag útja alcímű film Tom Hardy főszereplésével és az eredeti trilógiát jegyző George Miller rendezésében, majd szeptemberben követi az Avalanche játékváltozata is, amely megpróbálja megidézni ugyanazt a hangulatot, ami miatt annak idején belezúgtunk a szériába. Bár bővebb bemutatóra valószínűleg csak az E3-on számíthatunk, azért pár mutatós kép érkezett, amivel kibírhatjuk addig.  

Legutóbb főhősünk hű verdáját, a Magnum Opust vehettük közelebbről is szemügyre, amely ezúttal is megmutatja magát, azonban a mostani shotokon inkább a közelharcon és a kies, sivatagos tájakon van a hangsúly. A játék helyszínei az idilli szót hírből sem ismerik, de furcsa is lenne egy Mad Max játékmenete Disneylandben játszódva, nem? 

Ha nem jön addig közbe semmi, akkor a Mad Max egészen pontosan szeptember negyedikén jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, majd valamikor később befut a srácok másik játéka, a Just Cause 3 is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)