Hirdetés

Ha még nem vetted meg a Mad Maxet, most érdemes!

|

Még nem játszottál a Mad Max játékkal? Szeretnél még legalább hat PC-s, steames teljes játékot mellé? Szeretsz GameStar magazint olvasni? Akkor most figyelj!

Hirdetés

A Mad Max játék kötelező mindenkinek, aki kedveli az univerzumot, ugyanis a hangulata azonnal elkapja és hosszú órákon át magához húzza a játékosokat.

A GameStar és a PC World előfizetői akciójában most nagyon kedvezményes áron juthattok hozzá a Mad Max PC-s változatához. Rendkívüli akciónk keretében 19990 forintért a játék mellett egy féléves GameStar előfizetés (6 magazin, legalább 6 steames teljes játékkal) és egy féléves PC World előfizetés is a tiétek lehet. Siessetek, az ajánlat csak október 16-áig él!

Az előfizetői akció a készlet erejéig vagy legkésőbb 2015. október 16-ig érvényes azon előfizetőkre, akik 19 990 ft-ért fizetnek elő a Project029 Kft-nél. Az előfizetés időtartama alatt az előfizetés nem mondható fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)