Hirdetés

Mad Max Soul of Man gameplay trailer - szabadlábon az őrült

|

Az Avalanche Studios kiadta az első Mad Max trailert, de inkább nem is mondok semmit, nézzétek meg, mit várhatunk az ikonikus hős visszatértétől.

Hirdetés

Három nappal ezelőtt beszámoltunk nektek róla, hogy hamarosan megérkezik az első Mad Max gameplay trailer, amiből már remélhetően egy kicsivel többet tudunk majd az Avalanche Studios legújabb játékáról.

Az E3 2013-on az Avalanche Studios meglebegtette előttünk egy Mad Max játék érkezését, ami már a CGI trailer alapján is elég biztatónak látszott. Az ígéretek szerint a Mad Max egy nyitott világú sandbox játék lesz autentikus szinkronnal, amiben a filmekből ismert poszt-apokaliptikus környezetben fogunk... hát, túlélni. A fejlesztők kölcsönöztek egy-két dolgot a Just Cause játékokból, de a játéknak mégis van egy sajátos varázsa, ami valószínűleg abból ered, hogy visszatér Max és vele együtt az a kocsi, amivel - gyerekkori álmaim ellenére - egyre biztosabb, hogy nem fogom a Budapest utcáit felszántani. 

A járművek az én megtépázott gyerekkoromtól függetlenül is nagyon fontos szerepet kapnak majd a játékban, de eleinte csak egy halvány mását kapjuk az ikonikus Pursuit Special nevű járgánynak, amit a játékmenet során - mintha csak egy másodlagos karakter lenne - felfejleszthetünk. Az autót teljes egészében testre szabhatjuk, ami alatt nem csak a tulajdonságait értjük, hanem különböző kozmetikai elemekkel megcsinálhatjuk a Senki Földje legbadassebb kocsiját. 

A fejlesztők azt is elmondták, hogy nem kívánják holmi életidegen lopakodással, vagy bármilyen stealth-elemmel megmérgezi az őrült (értitek, őrült) kalandot, ezért az egyértelmű fókusz akción és a romboláson lesz. Mivel az imént említett kocsink lesz az egyik fő fegyverünk és a jól nevelt ember nem szerel a shotgunjára hangtompítót, ez az irányelv tökéletesen illik a Mad Max-életérzéshez.

Minden másról már beszámolt nektek szada a Mad Max előzetesében, úgyhogy a nosztalgiára éhes idősebb korosztály, aki még turbórágót gyűjtött, büszkén hordta a szandállal a zoknit és még ott van az ujjlenyomata a vasfüggönyön, vagy a sandbox pusztításra vágyó fiatalok kattintsák szorgalmasan. 

Letelt a három nap és itt van az új Mad Max játékmenet előzetes és benne minden, amit egy Mad Max játéktól elvárhatunk.

Most pedig mondjátok el nekünk, hogy miért várjátok a Mad Max-et. Illetve azt is, hogy miért nem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)