Hirdetés

Mad Max gameplay trailer - ilyen lesz az Avalanche játéka!

|

Itt az első Mad Max gameplay trailer, több mint négy percnyi akcióval!

Hirdetés

Ahogy azt már korábban beharangozták, ma végre vethetünk egy pillantást az Avalanche Studios legújabb játékára, a Mad Maxre.

Az Avalanche Studios végre kiadta az első komolyabb Mad Max gameplay trailert, amiben a játékmenet mellett kapunk egy kis ízelítőt a történetből és a játék különböző mechanizmusaiból is. 

Kiderült, hogy a játékban lényegében nulláról kell majd mindent felépítenünk. Először természetesen az autónkat kell megépítenünk, amiről már tudjuk, hogy milyen fontos szerepet tölt majd be a Mad Maxben. A Magnum Opus-t és a karakterünket később persze fejlesztenünk kell majd a világban talált alapanyagokkal. Ahogy az várható volt, a játék nem kényeztet majd minket túl sok lőszerrel, de rengeteg közelharci fegyvert találhatunk (és építhetünk) majd, amik épp annyira halálosak lehetnek.

A Mad Max megjelenés szeptember negyedikén várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)