Hirdetés

A Mad Max szerint Gordon Freeman és a Half-Life 3 már halott

|

Az Avalanche Studios elrejtett egy easter egget a Mad Max játékban, és reméljük, hogy a srácok csak poénkodni akartak.

Hirdetés

Nem tudjuk, mi van a Half-Life 3-mal. Egyes pletykák szerint készül, mások úgy tudják, a Valve megpróbálja kivárni, hogy csillapodjon a hype, és majd 2017-18 környékén adja ki. A Valve meg hallgat, mint a sír, se nem cáfol, se nem erősít meg semmit.

Mivel már több mint tíz éve várunk rá, egyre többen nyugszanak bele abba, hogy ebből nem lesz semmi. Az Avalanche Studios is negatívan áll hozzá, a Mad Maxben ugyanis egy elég kemény easter egget rejtettek el, ami a Grit Canyons területén található meg. Itt fekszik egy holttest, amiről nehéz lenne megállapítani, hogy valaha Gordon Freeman volt, viszont mellette egy 3-as számmal ellátott ládán van egy kéz, ami egy pajszert szorongat.

Reméljük, a végén nem nekik lesz igazuk. Ha szeretnétek ti is megtalálni, itt találtok hozzá segítséget, ha pedig a játékra vágytok, nézzétek meg előfizetői ajánlatunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)