Hirdetés

Mad Max gameplay - te hogyan pusztítanál?

|

A Mad Max interaktív videójában mi dönthetjük el, milyen módszerrel csináljuk ki aktuális ellenfeleinket.

Hirdetés

Nemrég a Just Cause 3-hoz is érkezett egy hasonló trailer, amiben jelenetenként három választási lehetőségünk volt, és mindenki kipróbálhatta, adott szituációkban hogyan döntene. Olyan komoly döntéseket kellett meghozni, mint hogy hogyan döntenénk le egy szobrot, vagy hogyan robbantanánk fel egy cseppet sem biztonságos mennyiségű robbanékony anyaggal dolgozó létesítményt.

Az Avalanche Studios másik készülő játéka, a Mad Max megjelenése már tényleg a kanyarban van, szeptember első hetében megtudhatjuk, mennyire érhet fel a játék az elvárásokhoz, amik a Fury Road sikere miatt még magasabban vannak. Addig viszont egy összesen hét és fél perc hosszú (és ez minden lehetőséget magába foglal) interaktív trailer ad nekünk viszonylagos szabadságot. Lehetünk agresszívak és kreatívak, lökdösődők és megfontoltan távolból támadók. Akárhogy is döntsünk, a lényeg ugyanaz: robbanások, pusztítás, és száguldás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)