Hirdetés

Mad Max - lesz belső nézet

|

A Mad Max játék alapvetően sem lesz izgalmaktól mentes, de aki nagyon bele szeretné élni magát az akcióba, egy gombnyomással válthat át belső nézetbe.

Hirdetés

Egy kicsit még mindig nehéz összerakni, hogy pontosan milyen is lesz a Mad Max játékmenete. El kell vonatkoztatnunk az eddig láttott nyilt világú akciójátékok koncepciójától; az, hogy a játék területe szabadon bejárható, itt most mást jelent.

Jelen pillanatban úgy látjuk, hogy inkább a későbbi Driverekhez hasonlóan kell ezt elképzelni: bár kiszállhatunk a kocsiból, a legtöbb időt mégis benne töltjük. Hogy az élmény a lehető legjobb legyen, vezetés közben válthatunk a külső és a belső nézet között, így Max szemszögéből láthatjuk, ahogy egy-két rosszarcú próbál megkapaszkodni a kocsiban. A Gamesradar+ már látta a játékot mozgás közben, elmondásuk szerint nagyon filmszerű az élmény, a folyamatos rugózás és a szélvédőn koppanó fémdarabok vagy testrészek látványa felpumpálja az adrenalint.

A Mad Max megjelenés szeptember 4-re várható, most már kizárólag PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)