Hirdetés

Mad Max - már a tévében is reklámozzák

|

Ha az év legrobbanékonyabb stúdióját kéne kiválasztani, akkor egyértelműen az Avalanche Studios állhatna a dobogó legfelsőbb fokára. Erről tanúskodik a Mad Max legújabb trailere is.

Hirdetés

Valószínűleg az idén megjelenő összes többi játékban együtt sincs annyi láng és robbanás, mint amennyit az Avalance a Just Cause 3 és a Mad Max játékokba belezsúfolt, de nincs ezzel semmi probléma, nem is lenne az igazi egyik sem, ha nem repülne a levegőbe egy tartálykocsi minden huszadik másodpercben.

A Mad Max megjelenése már csak egy hétre van, így annak rendje és módja szerint a kiadó marketingesei be is gyújtották a rakétákat. Az elmúlt hetekben már bőven belenézhettünk a játékmenetbe, kaptunk közel 3 óra gameplay-t, most pedig itt az egészet megkoronázó TV spot, amivel a laikusokat is megpróbálják berántani.

Az itt látható képanyagot azért itt-ott már láthattuk, így így 30 másodpercbe összetömörítve igencsak ütős lett az anyag. A koronát természetesen majd a megjelenés előtti launch trailer teszi majd fel, de minket nem nagyon kell már győzködni, felkészültünk a megjelenésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)