Hirdetés

Nem Gibson lesz Mad Max

|

Mel testvére, Donal Gibson mégsem lesz majd Mad Max hangja a kultikus film alapján készült játékban. Pedig milyen kerek lehetett volna a történet.

Hirdetés

A napokban beszámoltunk róla, hogy az eredeti Mad Max karaktert megformáló Mel Gibson testvére, a Rémségek könyvét rendező Jamie Blanks-szel a háta mögött megkereste az AusGamers-t, annak reményében, hogy ő adhatja majd Max hangját az Avalanche Studios játékában.

Az oldal tegnap este adta hírül, hogy a dolog nem fog összejönni, mert állítólag az Avalanche Studios már lezárta a meghallgatásokat, amire Gibson felvétele megérkezett. Emlékszünk még az ausztrál hisztire, miszerint Mad Max karakterét egy autentikus színésznek kell alakítania a játékban, mert a filmek az ország kultúrájának a részét képezik. Ennek ellenére a Donal Gibson által beküldött hanganyag nagyon is jól passzolt volna Max karakteréhez.

Tehát egy egyelőre ismeretlen, feltehetően ausztrál színész adja majd Mad Max hangját, ami már önmagában hatalmas előrelépés a durva amerikai akcentussal beszélő ember után, akit az E3 2013-as Mad Max trailerben hallottunk. A Mad Max megjelenése 2014 áprilisa környékén esedékes, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Ti mit gondoltok, jó lett volna Gibson a szerepre? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)