Hirdetés

Mad Max - ezt kapják a PS4-es őrültek

|

Egyedi tartalom várja majd azokat a játékosokat, akik a Sony konzolján járják majd be a sivatagot.

Hirdetés

Mivel a Mad Max megjelenése már csak néhány napnyira van tőlünk a Warner Bros. Interactive Entertainment úgy gondolta, hogy elmondja milyen extrát is kapnak majd a PlayStation 4 tulajdonosok.

Azt még hozzá kell tenni, hogy nem ez a legizgalmasabb exkluzív tartalom a világon, de azért valami. A fejlesztők ugyanis 12 különböző motorháztetőre aggatható dísszel lepték meg a PS4 játékosokat. Ettől nem valószínű, hogy eldobnám a PC-t vagy az Xbox One-t és rohannék PS4-et venni, de azért valami kis apróság. Örüljünk ennek is.

A DLC november 30-ig lesz exkluzív a fejlesztők szerint, ami kimondatlanul is azt jelzni, hogy valószínűleg befut majd PC-re és Xbox One-ra is, bár ez így nincs kimondva. Mi azért következtetünk.

A Mad Max megjelenés szeptember elsején várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra és ezt mi meg is ünnepeljük majd rendesen a következő GameNighton, ahová titeket is szeretettel várunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)