Hirdetés

Mad Max Post-Apocalypse Edition - ezt a gyűjtőit mi is szeretnénk

|

Az Avalanche Studios akciójátékának gyűjtői kiadása, a Mad Max Post-Apocalypse Edition nem tartalmaz figurát vagy más replikát, viszont a filmrajongók kedvelni fogják.

Hirdetés

A Mad Max: A harag útja nem csak szerintünk, de a CineStar kritikája szerint is az utóbbi évek egyik legjobb akciófilmje, amelynek ott a helye minden valamirevaló filmkedvelő gyűjteményében. De miért érnénk be egy poszt-apokaliptikus világgal, ha kettőt is bezsebelhetünk egyszerre?

A Warner Bros. bemutatta az Avalanche Studios féle Mad Max gyűjtői kiadását, a Post-Apocalypse Edition-t, amelyben egy díszdobozban megkapjuk a nyitott világú akciójátékot, a Magnum Opus verda új kasztniját tartalmazó Ripper DLC-t, egy mini rendszámtáblát, egy exkluzív steelbookot és végül, de egyáltalán nem utolsó sorban a Mad Max: A harag útja filmet Blu-ray kiadásban.

A csomag jelenleg csak Ausztráliában érhető el 130 dolláros (~36800 forintos) áron az EB Games exkluzivitásában, PS4-re és Xbox One-ra. Mivel a Warner egyelőre nem nyilatkozott a nemzetközi kiadás lehetőségéről, így a hivatalos közleményig kezeljük csak érdekességként a dolgot.

A szeptember 4-én PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő Mad Max-et egyébiránt az 576 oldaláról is előrendelhetitek és ha így tesztek, biztosan a tiétek lesz az előrendelőknek járó Ripper DLC. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)