Hirdetés

Mad Max - nagyon menő lesz a kocsink

|

Ami a Mad Max világában az egyik legfontosabb dolog hősünk aktuális kocsija lesz, amit természetesen majd ízlésünknek megfelelően szerelhetünk fel és alakíthatunk át.

Hirdetés

A Mad Max-rajongóknak valószínűleg az idei lesz az egyik legjobb évük, tekintve hogy a májusban a Fury Road alcímet viselő filmben látogathatunk el a pusztaságba, ráadásként pedig  szeptemberben érkezik az Avalanche játékfeldolgozása is. És bár egy részletesebb bemutatót csak az E3-on láthatunk majd, addig is néhány screenshoton ízlelgethetjük a játék hangulatát.

A képeken a Magnum Opus névre hallgató - valószínűleg mivel ez lesz az autót bütykölő társunk nagy műve - autó különböző változatait nézhetjük meg, kezdésképpen csak a pusztában parkolva, aztán persze akció közben is. A kocsi bütykölésében sem lesz hiány, nem csak olyan alkatrészeket cserélhetünk majd ki, mint a lökhárító, motor, kipufogó, a gumik, vagy a páncélzat, hanem akár teljesen új kasztnira is építhetünk. Változtathatunk némileg a külsőn is, de a festék hiányában például szurokkal mázolhatjuk feketére hűséges hátasunkat.

Akárhány Pimp My Ride-epizódra is elegendő átalakítást végzünk majd, minden helyzetre sajnos nem fogunk tudni felkészülni, az alábbi képen például láthatjuk, hogy a tetőnkre ugráló rosszarcúaktól nem védenek meg az oldalra felaggatott tüskék. Ilyenkor több lehetőségünk is lesz, például megpróbálhatjuk lerázni a kocsinkról, vagy egy elegáns shotgunlövéssel is meglephetjük a delikvenst, de a lőszerrel nem árt majd spórolnunk, mert lesznek olyan részek is a játékban, amikor kénytelenek leszünk gyalogosan túlélni egy darabig.

 

Ti melyiket várjátok jobban, a játékot, vagy a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)