Hirdetés

Mad Max - robbanások, ütközések és némi vér az új trailerben

|

A nagy Mad Max-láz közepette az Avalanche is kiadott egy trailert készülő Mad Max játékához, ami nem annyira a játékmenetre, mint inkább a világ kegyetlenségének bemutatására koncentrál, közel három percben.

Hirdetés

Így, hogy a Mad Max: A harag útja hatalmas siker lett, valószínűleg a Mad Max játék iránt is megugrik az érdeklődés. Az Avalanche, úgy látszik, készen áll bizonyítani.

Hatalmas sivatagok, lepusztult épületek, rondábbnál rondább emberek; robbanások, autók, robbanó autók; verekedés, vér, még több vér, és némi szex. Röviden ezekkel a címszavakkal lehetne összefoglalni az új Mad Max trailerben látottakat, ami a játékmenet helyett az élményt próbálja meg bemutatni, illetve a világot, amiben mindenki mindenki ellensége. Max-et is szájon vágják egyszer-kétszer.

A Mad Max szeptember elején jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)