Hirdetés

Mad Max - elborult figurák a legújabb trailerben

|

A Mad Max rengeteg érdekessége közül ezúttal a különböző játékbeli frakciókra, és azok helyőrségeire koncentrált az Avalanche, de azért nem adtak ki új trailert egy kis autós akció nélkül.

Hirdetés

Ha nagyon szeretnénk, már most játszhatunk Mad Maxet a Far Cry 4-ben, de az igazinak mégis a szeptember elején érkező játék ígérkezik az Avalanche-től. Most egy új trailer is érkezett a Just Cause 3-on is dolgozó cég másik játékáról, amiben a Pusztasággal ismerkedhetünk meg.

A Stronghold trailer értelemszerűen a különböző, a Mad Max világában található bázisra, településre és helyőrségre koncentrál, amiket természetesen különböző frakciók laknak majd. A különféle társaságok vezetői is megjelennek majd a játékban, sőt, úgy tűnik, többjüknek fontos szerepe lesz a történet alakulásában is. A videóban láthatjuk Max találkozását némelyikükkel, és úgy tűnik, ezek a szereplők elég változatosra sikerültek.

Nektek hogy tetszik eddig a Mad Max?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)