Hirdetés

Madagascar: Escape 2 Africa Demo

|

A New York-i állatkert szökevényei a mozivászon mellett újra letámadják a lehető legtöbb játékplatformot. Demo érkezett.

Hirdetés

Miután Alex (oroszlán), Marty (zebra), Gloria (viziló) és Melman (zsiráf) egyre terhesebbnek érzi Madagaszkár szigetének vendégszeretetét, úgy döntenek, ideje hazatérni. A rövid, ám annál kalandosabb repülőút a pingvinek, továbbá Maurice és Julien király (riszálom úgyis-úgyis) nélkül elképzelhetetlen lenne. Egy szó mint száz, hőseink az afrikai szavannán kötnek ki, ahol találkozhatnak szabadon élő rokonaikkal.



Az ifjabb korosztálynak szánt Dreamworks moziból az Activision felügyelete alatt a Toys for Bob készít platformjátékot PS3, X360 és Wii platformokra. A Griptonite Games felel a DS, az Idolminds a PS2, az Aspyr Media pedig a PC saját különbejáratú változatáért. Ez utóbbiból érkezett most egy játszható demó. A teljes változat megjelenése november 4-én várható.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)