Hirdetés

Madagascar: Escape 2 Africa - Jungle Boogie

|

Csodás alkalom nyílik egy kis többszemélyes vadállatkodásra, a Madagascar: Escape 2 Africa keretében.

Hirdetés

Ahogy közelednek az ünnepek, az ember ellágyul kicsinyt. Mindenki félreteszi kedvenc gépkarabélyát, leveszi a lazán felkötött babos kendőt, és a szobából sem triplaszaltóval megy ki, hogy aztán a fal mellett lapulva induljon megszerezni az aznapra betervezett rágcsálnivalót. Együtt a család, és ilynkor végre bebizonyíthatjuk, hogy a számítógépünk nem csak nekünk képes örömöt okozni, hanem nagyszerű társasjáték is egyben. Mivel arra azért nem vagyunk hajlandóak, hogy anyuval a kedvenc sorozatait bámuljuk naphosszat, próbáljuk meg rávenni az ősöket egy kis közös mókázásra. Mondjuk ne azonnal a Gears of War multival próbálkozzunk, de egy ilyen Madagascar szerűséggel simán megéri betámadni a népet. Láthatjuk alant, hogy a játék aranyos kis multi részekkel rendelkezik, ezáltal pompás szórakozást nyújthat mindenki számára. Táncoljuk le fatert a képernyőről, mint a nagy vadak. Csak a szomszéd kiscsaj meg ne lássa...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)