Hirdetés

Madden NFL 10 - nagy rakat kép

|

Amerikai futball hívek figyelem! Szép nagy adag képet hoztunk nektek a Madden következő részéből!

Hirdetés

Mivel az AFC East csapatairól készültek a képernyőlopatok (ez a magyar szó a screenshotra), így a Patriots, Jets, Dolphins és Bills hívek örülhetnek a legjobban.

A galériában ebben a sorrendben is követik egymást a csapatok képei, láthatjuk, hogy Tom Brady virtuálisan is felgyógyult, New Yorkban Mark Sanchez, az újonc kapja a felelősséget, még Chad Pennington a QB Miamiban (bár a hírek szerint Chad Henne kapja majd meg a karmesteri pálcát), illetve TO Buffalóban is minden labdát elkap, amit emberileg lehetséges. S már csak azt remélhetjük, hogy más divíziókról is lesz majd ilyen képözön, és akkor láthatom majd Tony Gonzalezt Falcons mezben!!!!!

Addig is itt van egy kis TO nektek:

TO csak megy és megy
TO csak megy és megy

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)