Hirdetés

Madden NFL 12 - bevonulás és játékmenet

|

Egyelőre bizonytalan, lesz-e új NFL szezon, de Madden NFL 12 tuti lesz!

Hirdetés

Sajnos a tárgyalások nem úgy haladnak, ahogy azt a szurkolók szeretnék - bár egy bíróság néhány napig kinyitotta a lockoutot, azóta az újra bezárult. Legalább a Draft lezajlott.

Amennyiben késne, vagy elmaradna a szezon, biztos sokaknak vígasztalást adhat a Madden NFL 12, amely menetrendszerűen érkezik majd valamikor augusztusban.  Az alábbi két filmből most megtekinthetünk néhány dolgot - először is azt, a csapatok bevonulásaira is mennyire figyeltek a készítők, másrészt pedig azt, hogy mik lesznek az újdonságok a Madden NFL 12-ben (jobb ütközési modell, jobb labda-fizika, valósabb elkapási modell, jobb védekezés stb...)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)