Hirdetés

Madden NFL 12 - Dynamic Player Performance

|

Nem tagadom: nagyon szeretem az amerikai futballt. És szinten nem tagadom: nagyon nem szeretem Eli Manninget.

Hirdetés

Ebben a jó kis Madden NFL 12 videóban ami az első félidőben történik - nos felállva ünnepeltem minden sacket és interceptiont, amit Eli Manning csinált.

Nem tudom mi lehet az igazi oka, de egyik Manning tesó sem szimpatikus, bár elismerem, kiváló quarterback mindkettő. Ebben a kis Madden NFL 12 videóban Eli Manning szereplésén keresztül követhetjük nyomon azt, miylen dinamikusan képes változni egy-egy játékos teljesítménye, ahogy ez előfordul a valós életben is.  Az első félidőben még interceptionök és sackek, a másodikban meg csodás touchdownok - na ezt jól tudják a Manning tesók. És most már tudja a Madden NFL 12 is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)