Hirdetés

Madden NFL 12 - ismét megjósolták, ki nyeri a Super Bowlt

|

Immáron nyolc éve tart az a hagyomány, amely szerint minden évben lejátszatják a Super Bowlt az épp aktuális Madden NFL segítségével.

Hirdetés

Super Bowl - a világ egyik legnézettebb sporteseménye: az amerikaiak olyankor nem is háborúznak, amikor az NFL döntője zajlik - ennyire népszerű ott az amerikai futball.

Szerencsére nálunk is egyre többen kedvelik ezt a kemény, de férfias sportot és egyre többen várják a vasárnapot, amikor Indianapolisban a New York Giants és a New England Patriots egymásnak feszül majd a döntőben. A szomszéd várak (New York vs. Boston) csatájának eredményét előre sejteni sem lehet, azonban a Madden NFL 12 segítségével lemodellezték a mérkőzést. 

A szimulált meccset Lawrence Tynes utolsó másodpercben 40 yardról belőtt góljával a Giants nyerte 27-24-re. Eli Manning lett a döntő MVP-je (39 passzból 25 sikeres, 2 touchdown és egy interception). Tom Brady 3 touchdownt passzolt és egy interceptionje volt.

A Madden sorozat aktuális tagja a múltban nyolc esetből hatszor eltalálta a nyertest a Superbowl esetében, azonban az eredményekkel már hadilábon állt - a 2008-as döntőt (amelyet szintén ez a két csapat vívott) sok pontos döntőnek jósolta Patriots győzelemmel: azonban az a mérközés kevés pontos lett és a Giants nyert.

Az igazság kiderül hétfőn hajnalban - aki tudja, nézze! Addig is itt egy videó a "döntőről":

Remélem a jövő évi hasonló hírt végre így kezdhetem: "A Super Bowlban a Falcons ellenfele a ...."

Szerintetek ki fog nyerni? Ti kinek szurkoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)