Hirdetés

Madden NFL 16 - női játékosok nem lesznek, csak női közönség

|

Hatalmas előrelépés, hogy a FIFA 16-ban már női csapatokkal is játszhatunk, de a Madden NFL 16 fejlesztői ezt még nem lépik meg. Viszont az ő játékukból sem maradnak ki a nők.

Hirdetés

Lehet, hogy a FIFA 16 játékosok többségének ez nem nagy szám, de igenis fontos, hogy női csapatok kerülnek be a játékba, az meg külön öröm, hogy az animációkat női focisták segítségével vették fel, nem csak átskinezték a férfiakat.

Az amerikai futballt is egyre több hölgy játssza (valamikor régen láttam egy meccset, igazából nem tudom, jelenleg hogy áll a sportág, csak azt, hogy a legtöbb szövetség feloszlott), de az EA Tiburon idén még nem követi a FIFA példáját. Viszont hogy azért mégis csináljanak valamit, érezzük a fejlődést, a haladást, satöbbi, a lelátóra női karaktereket is raknak. Elvégre tényleg nem csak férfiak járnak meccsekre, ideje volt már ezt is elismerni. Engem jobban meglepett, hogy eddig nem voltak, de most örülök, hogy lesznek. 

Kipróbáljátok majd a FIFA 16-ban a női csapatokat, vagy hidegen hagy titeket a téma?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)