Hirdetés

Madden NFL 16 - a borító sztárja is látható az első traileren

|

A Madden 16 első traileréből nem derül ki túl sok minden azon kívül, hogy egy sztárjátékost észrevehetünk benne.

Hirdetés

Ne várjátok, hogy elegendő információt kaptok a következő Madden játék minden apró részletéről ezzel a videóval, egyelőre érjük be annyival, hogy látunk néhány elkapást és a sötétségből lámpafénybe sétáló játékosokat.

Természetesen nem azt reméltük, hogy egy First Look Trailer bőkezűbben bánik majd a részletekkel, de azért láthatjuk a New York Giants sztárjátékos, Odell Beckham Jr. látványos elkapását. A rajongói szavazás végeredménye alapján egyébként Beckham kerül fel a borítóra is, amihez versenyben volt még a New England Patriots játékosa, Rob Gronkowski is. 

Az EA Tiburon által kalapált Madden NFL 16 augusztus 25-én érkezik Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)