Hirdetés

Madden NFL 18 - a hétvégén ingyen próbálhatjuk ki Xbox One-on

|

Egy újabb ingyenes hétvégének örülhetnek azok, akiknek nappalijában a Microsoft konzolja csücsül.

Hirdetés

Hosszú idő óta az Madden NFL 18 lett a széria legjobban várt része, elvégre idén debütál a Longshot névre keresztelt új sztorimód. Most neked is lehetőséged lesz ezt anélkül kipróbálni, hogy meg kelljen venned a teljes játékot.

Hirdetés

A mai naptól kezdve egészen vasárnapig tart a soron következő Xbox One ingyenes hétvége, amelynek keretei között ezúttal az Madden NFL 18 lesz ingyenesen játszható. Az Xbox Live Gold tagsággal rendelkező játékosok az NFL 18 összes játékmódját kipróbálhatják, ha pedig később esetleg a vásárlás mellett döntenek, akkor természetesen az összes most elért eredményüket továbbvihetik.

Ti ki fogjátok próbálni a hétvégén az NFL 18-at?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)