Hirdetés

Madden NFL 18 - sztorimódot sejtet az első trailer

|

Úgy tűnik, az EA Sports sikeresnek ítélte a tavalyi FIFA epizódot, két fontos újítása ugyanis átkerült az amerikai focis szériába is a Madden NFL 18-cal.

Hirdetés

Ugyan a tényleges bemutatókat valószínűleg az EA Play-re tartogatja az Electronic Arts, egyre több idén megjelenő játék létezését árulják el még a nagyszabású sajtótájékoztatójuk előtt. Így leleplezték a Maddel NFL 18-at is, ami két fontos újítást hoz.

Hirdetés

A készítők szerint így még sosem láttuk az amerikai focis szériát, hiszen a FIFA 17-hez hasonlóan az EA Tiburon játéka is a Frostbite motorra vált idén. De ami ennél is érdekesebb, a liga sztárjait kiemelő rövid snittek után a trailerben egy ismeretlen fiatalember is feltűnik, akitől ezt halljuk: "Édesapám azt szokta mondani: »Ha a világ leüt, állj fel megint!«" Ez persze azt sejteti, hogy a The Journey sztorimódhoz hasonló történetet kapunk ebben a játékban is.

Ráadásul mivel a játékosok fizikai felmérésére szolgáló éves esemény, a scouting combine helyszínéül szolgáló Lucas Oil Stadiummal szemben elmélkedik névtelen főszereplőnk, nagy valószínűséggel újoncként érkezünk majd ezúttal is a ligába. Ugyan a trailerben ezt nem emelték ki külön a készítők, a Madden NFL 18 borítóján Tom Brady pózol majd, akivel egy vicces videót is forgattak a Madden-átokról.

Ti beszerzitek majd az új részt, vagy maradtok a tavalyi kiadásnál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)