Hirdetés

Madden NFL 20 - bejelentették az új részt, itt az első előzetes

|

Az egyetemi évektől kezdve vághatunk bele a megújult karriermódba.

Hirdetés

Természetesen ez az év sem telhet el új EA Sport játékok nélkül, így nyilván az NFL sorozat is folytatódik. Az Electronic Arts nemrég bejelentette, hogy augusztus másodikán érkezik az amerikai focis játékok zászlóvivőjének legújabb epizódja, a Madden NFL 20 - nyilván senki sem számított izgalmasabb címre.

Hirdetés

Az előző rész hosszú idő után az első olyan epizód volt, ami a PC-n is tiszteletét tette, az EA pedig úgy tűnik, szokást szeretne teremteni a kivételes alkalomból, hiszen az idei játék is érkezni fog számítógépekre. A bejelentés mellé egy inkább a showra, mintsem a játékmenetre fókuszáló előzetest is kaptunk.

Azt is megtudtuk, hogy az NFL 20 egy felújított karriermóddal érkezik, ami az eddigi információk alapján nagyban hasonlít a FIFA-széria The Journey nevű, filmélményszerű játékmódjához, csak itt majd testreszabhatjuk karakterünket - nem ártana lassan az NHL-hez is egy ilyen megoldás egyébként. A kaland az egyetemi évektől indul, ahol egészen a liga playoffjáig vihetjük el a hátunkon a csapatunkat, hogy aztán jó eséllyel draftoljanak be minket egy patinás NFL-klub keretébe. Az igazi móka pedig onnantól veszi majd csak kezdetét.

A játék idei arca egyébként a Kansas City Chiefs irányítója, Patrick Mahomes lesz, aki az NFL 2018-az idényének MVP-je és az év támadójátékosa is lett egyúttal. A Madden NFL 20-at az Originen keresztül már elő is rendelhetjük három különböző kiadásban, amik 60 dollártól egészen 100 dollárig vannak beárazva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)