Hirdetés

Madden NFL 25 - kihagytunk volna 11 évet?

|

A Super Bowl XLVII hétvégéjére időzítette NFL-lel kapcsolatos bejelentését az EA Sports.

Hirdetés

Itthoni idő szerint hétfőn hajnali fél egykor kezdődik a 47. Super Bowl, melyen a San Francisco 49ers és a Baltimore Ravens küzd a kupáért.

Az NFL rajongóinak viszont egy másik dologra is érdemes felfigyelni. Napjaink egyik legnépszerűbb sportjáték-sorozata mérföldkőhöz érkezett, ugyanis közel 25 éve, 1989-ben jelent meg az első, John Madden Football nevű rész. Ennek örömére az EA Sports úgy döntött, a Madden NFL 14-et átnevezi, és egész egyszerűen a Madden NFL 25 nevet adja neki. ,,Az idei játék a korlátokat fogja feszegetni a játékmenetbeli újításokkal és innovációkkal, amik egy nagyon erős alapot fektetnek le a nagy múltú franchise következő 25 évére" - nyilatkozta Cam Weber, az EA Sports amerikai futballért felelős menedzsere.

Mint minden évben, úgy most is lehetőség lesz megszavazni a címlapra kerülő játékost, ezúttal az ESPN és a SportsNation megfelelő platformjain. 32 legenda és 32 modern szupersztár közül lehet majd választani, de a végén csak egy maradhat. Érdekesség még, hogy az EA Sports szeretné, ha a bírók is valós személyekről lennének mintázva, és ezért konkrét lépéseket is tettek.. A Madden franchise tagjaiból egyébként körülbelül 99 millió példány talált gazdára, ami több mint 3.7 milliárd dollárnyi nettó bevételt jelent. A Madden NFL 25-öt szintén az EA Tiburon fejleszti, és augusztus huszonhetedikén jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)