Hirdetés

Madden NFL 25 - elképesztően élethű a next-gen változat (videó)

|

Ha van játék, ami esetében az Xbox One-ra és PlayStation 4-re megjelenő kiadás biztosan veri a jelenlegi generációsat, az bizony a Madden NFL 25.

Hirdetés

Hazánkban valószínűleg soha nem éri el a FIFA sorozat népszerűségét, de az idén 25 éves Madden széria bizony méltán csücsül évről évre az Egyesült Államok játékeladási toplistájának élén (amiről most is csak a GTA V tudta letaszítani).

A világ egyes területein novemberben, a következő generációs konzolokkal egyidőben megjelenő next-gen Madden NFL 25 az Ignite motornak köszönhetően egy sokkal magasabb szintre helyezi az élményt. A játékosok mozgása, cselekedetei sokkal valósághűbbek, a fejlesztők 300 új védekezési animációt építettek a játékba, de kihasználva az új gépek teljesítményét, az egységnyi idő alatt elvégzett számítások száma is jelentősen megugrott. Nézzétek meg a Madden NFL 25 next-gen gameplay videóját, reméljük, titeket is annyira felcsigáz, mint minket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)