Hirdetés

Madden NFL 16 - a hétvégén ingyen kipróbálhatod

|

Három napon át díjmentesen játszhatsz a NFL sorozat legújabb részével, ha a megfelelő konzollal rendelkezel.

Hirdetés

Az amerikai foci rajongói ezen a hétvégén minden bizonnyal az NFL draft miatt vannak felpörögve, az EA pedig meg is ragadta a kínálkozó alkalmat az Madden NFL 16 népszerűsítésére.

Ennek köszönhetően ma, holnap és még hétfőn is ingyenesen elérhető lesz az NFL 16 az Xbox One játékosok számára. Ezen időszak alatt a játék összes tartalmát élvezhetitek és biztosan el tudjátok majd dönteni, hogy érdemes-e beszereznetek a legújabb amerikai focis címet.

Az NFL 17 megjelenési dátumát egyébként még nem árulták el a készítők, de valószínűleg most is augusztus végén érkezik meg a soron következő epizód. Ti várjátok már vagy még bőven elvagytok az NFL 16-tal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)