Hirdetés

Mafia 2 - Angliát elkerüli a PC-s gyűjtői kiadás

|

Aki mondjuk a szigetországból rendelte volna, az lemondhat a Mafia 2 PC-s gyűjtői változatáról

Hirdetés

Alaposan utána kutatva az áraknak, jó árfolyam esetén akár drága ezreseket is megspórolhatunk, ha külföldről rendelünk magunknak játékot. Nem akarok reklámot csapni, de az angliai Zavvi tökéletes példa erre.

Elnézve a bolt PC-s kínálatát érthető a döntés, hogy miért nem szándékozik PC-s Mafia 2 gyűjtői kiadást adni Angliának a 2K - mert alig van rá kereslet. Az ottani kevés PC-s játékos így lemarad a dizájnos fémtokról, az extra tartalmakról, a 100 oldalas keményfedeles artbookról, a Prágai filharmonikusokkal felvett teljes zenei anyagról, Empire Bay cseppálló térképéről. Konzolos változatot azért kapnak majd. Kíváncsi leszek a hazai Mafia 2 kínálatra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)