Hirdetés

Mafia 2: Joe's Adventures teszt

|

Mivel ütötte agyon az időt Joe, mialatt legjobb barátja sitten ült? Igen, kitaláltátok: embereket vert agyon, lőtt le, autókat lopott, tört össze, robbantott fel, magyarán élte a maffiózók mindennapjait.

Hirdetés

A PS3-exluzív The Betrayal of Jimmy, valamint a multiplatform Jimmy's Vendetta legalább annyira megosztotta a rajongók táborát, mint maga a Mafia 2. Egyesek nem bánták, hogy további órákat tölthetnek el Empire Bay szemkápráztató városának útjain autózva, mások folytatták a játék megjelenésének napján elkezdett zsörtölődést. Hogy melyik tábornak van igaza, azt nem én fogom eldönteni.



A Joe's Adventures címre keresztelt DLC-től azt vártam, hogy fényt derít majd arra, miért is húzták rá Vito-ra a vizes lepedőt, amikor állítólag a legjobb ügyvédek védték. Nos, ha ez nem is, legalább annyi kiderül, mikor, miért és hogyan szegődött el Joe a Falcone családhoz.
Azt is vártam továbbá, hogy a 2K Czech fejlesztői összeszedik magukat, reszelnek egy kicsit a prezentáción, jobban ráfekszenek a történetre, összetettebb feladatok, komolyabb kihívások elé állítják a játékosokat, és nem mellékesen újabb helyszínek meglátogatását teszik számukra elérhetővé. Nos, ha teljesen nem is, legalább részben sikerült megfelelniük az elvárásaimnak.



Barbaro a kapuknál


Ha valaki a DLC címéből, valamint a kiadott képekből és videókból sem jött volna rá, nem Vito „Szépfiú" Scaletta, még csak nem is a kopasz bosszúálló Jimmy szerepét öltheti magára a játékos. Bizony, a történet hőse immáron Joe Barbaro, aki nem veti meg a piát, imádja a nőket (ha lehet, egyszerre többet), de a legjobban talán azt élvezi, ha jól elkenheti valakinek a száját. Joey fiú nem az a megfontolt típus, előbb lő, aztán kérdez. De azt is úgy, hogy a delikvens fogai közé erőszakolja pisztolya csövét. (Nem röhög!)
Emberünk tehát épp éjjeli lepkéket kerget az ágya körül, amikor észreveszi, hogy a szövetségiek letartóztatják és elviszik legjobb cimboráját. Azonnal a Clemente család fejéhez fordul segítségért, aki mindent megígér neki, csak kapja el azt, aki köpött. Részelteket nem szeretnék elárulni, de az eseménysorozat végén egy zajló jégtáblákon folytatott autós üldözésben lesz részünk, ami szépnek szép ugyan, de nem túl izgalmas. De legalább meglátogathatjuk RG kolléga gátját, amit oly sóvárogva csodált a távolból.

Folytatás az XBLA blogon>>>>>>>>>>>>>>>>>!

Ami tetszett
Ami nem tetszett
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)