Hirdetés

Mafia 2 - Lakásmaffia

|

A Mafia 2 története hosszú éveket ölel fel, ami meglátszik majd hősünk barátjának lakásán is.

Hirdetés

 

Az egykoron Illusion Softworks néven ismert 2K Czech jövőre tervezi befejezni a Mafia 2 munkálatait. A régóta várt folytatás nem csak szebb lesz, hanem hosszabb is. Két és fél órányi átvezető animáció köti majd össze a tíz évre elnyújtott történet eseményeit.



Korábbi írásainkban már említettük, hogy az évek nem múlnak el változatlanul a játék helyszínéül szolgáló Empire City, valamint annak lakói felett. Nem elég az, hogy egyes küldetések más napszakokban és évszakokban játszódnak, a szereplők öregszenek, a gyerekek felnőnek, üzletek virágoznak fel, vállalkozások mennek csődbe és zárnak be, újak nyílnak a régiek helyén.

A \'40-es évek vége.


Martin Zavrel a 2K Cech képviseletében a mafia-daily.net megekresését követően kifejtette, hogy a korábban kiadott Mafia 2 képeken nem koncepcióváltást láthatunk, hanem az idő múlását, az évek során átalakuló divat, valamint Joe Barbaro anyagi helyzetének változását.
Az \'50-es végek eleje.


A negyvenes évek nélkülözései tükröző komor színek és bútordarabok után izgalmasabb, modernebb hatású berendezést láthatunk. Például megjelenik a TV-készülék is. Pontos elemzés, és további részletek a mafia2.hu oldalon olvashatóak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)