Hirdetés

Hamarosan kiderül, hogy min dolgozik a Mafia 3 fejlesztőcsapata

|

Két Take-Two stúdió is még be nem jelentett címeken dolgozik, de néhány hónapon belül minden ki fog derülni.

Hirdetés

A Take-Two harmadik negyedéves befektetői tájékoztatóján az elnök, Karl Slatoff mesélt kicsit a kiadó jövőjéről. A legfontosabb bejelenteni valójuk az volt, hogy a Hangar 13 (a Mafia 3 fejlesztőcsapata) egy új projekten dolgozik. Az nem derült ki, hogy mi is ez a projekt, de az igen, hogy néhány hónapon belül hallani fogunk róla.

Hirdetés

A 2K Silicon Valley is dolgozik egy új címen, melyről még szintén nem meséltek semmit, de a Take-Two ezzel a játékkal kapcsolatosan is a közeljövőre ígérte a részleteket. Az egyébként valójában névtelen stúdiót a Sledgehammer társalapítója, Michael Condrey vezeti, és az egész csapat egy éve állt össze. Kíváncsian várjuk, hogy mit tudtak összerakni ennyi idő alatt.

A Take-Two egyébként megerősítette, hogy a Cloud Chamber Studio még mindig egy Bioshock játék fejlesztésének korai szakaszában van, és valószínűleg évekig nem fogunk még látni belőle semmit.

A kiadó vezérigazgatója, Strauss Zelnick annyit még hozzátett a közelmúlt eseményeihez, hogy valószínűleg senki nem követi majd Dan Houser mintáját, és a stúdión belül minden régi kerékvágásban halad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)