Hirdetés

Mafia 3 - Fejlesztők kerestetnek

|

Nem lenne túl nagy meglepi, ha kiderülne, hogy valóban a készül a Mafia 3.

Hirdetés

Így a hosszú hétvégén van idő találgatni, vajh melyik szupertitkos, ámde teljesen érdekes projektjéhez keres embert a 2K Games. Még augusztusban hallottuk, hogy nagy valószínűséggel készül a sikerszéria új része, de a 2K akkor nem kívánta kommentálni a hírt.

Hivatalos komment mondjuk most sem érkezett, ám a világhálóra kikerült egy álláshirdetés, amiben "egy még be nem jelentett, hipertitkos, és marha érdekes AAA projekthez" keresnek jómunkásembereket. A Mafia 2 folytatása bizonyára már csak next-gen konzolokra - és remélhetőleg PC-re - érkezik. A nagy kérdés, hogy a Mafia 2 után érkező folytatás vajh 2013-ban, vagy csak 2014-ben lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)