Hirdetés

Mafia 3 - ingyenes DLC-t kaptunk

|

Korábban csak az előrendelők juthattak hozzá a Golden Gun DLC-hez, azonban a 2K Games most mindenki számára, szabadon elérhetővé tette a fegyvercsomagot.

Hirdetés

Noha a Mafia 3 számos sebből vérzik (amiket RG részletezett is a tesztünkben), a Take-Two mégis elégedett vele, mivel a megjelenése után első hétben 4,5 millió példányt szállítottak le belőle, amely rekordnak számít a vállalat eddigi történelmében. 

Hogy a továbbiakban hogyan fog szerepelni a kasszáknál, azt meghagyjuk a statisztikáknak, azonban ha valaki még nem ábrándult ki belőle, annak érdemes lehet odafigyelni a 2K Games mai bejelentésére, miszerint a Golden Gun (avagy Judge, Jury and Executioner) DLC mától teljesen ingyen tölthető és három fegyvert nyújt a játékosoknak: a The Praecisione .30 kaliberű puskát, a The Exterminatore shotgunt és a The Silentum pisztolyt. 

A Mafia 3 további ingyenes DLC-kkel bővül majd, amik különböző testreszabási opciókkal, felszerelésekkel és egyéb nyalánkságokkal teszik változatosabbá az alapjátékot. Persze lesznek fizetős bővítmények is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)