Hirdetés

Mafia 3 - PC vs. konzol grafikai összehasonlítás

|

A napokban megjelent a Mafia 3, de vajon melyik platformon mutat a legjobban a három közül?

Hirdetés

Valószínűleg nem kerül be a történelemkönyvekbe sem negatív, sem pozitív értelemben a Mafia 3, hiszen sok játékosban ambivalens érzéseket keltett (a hibákat leszámítva is), mások viszont remekül szórakoznak vele platformtól függetlenül, így nehéz igazságot tenni azzal kapcsolatban, hogy egy jó avagy rossz játékról van-e szó (RG már nyüstöli ezerrel és hamarosan elárulja, hogy ő melyik állásponton van). 

Könnyen előfordulhat ilyenkor, hogy az ember hezitálni kezd, hogy akkor most melyik változatot is érdemes beszerezni a játékból (már ha érdemes), ilyenkor pedig kapóra jönnek a grafikai összehasonlítások, amik egyébként kiválóan alkalmasak a vitaindításra is. Most az amerikai IGN fent látható videójának köszönhetően vethetjük össze a Mafia 3 három változatát, avagy röviden összefoglalva következzék a PC vs. PlayStation 4 vs. Xbox One. 

Biztosan kíváncsiak vagyok a gépigényre is. A PC-s verzió a következő konfiguráción futott: Intel Core i7-5930k 3.50 GHZ, 16384MB RAM, 500GB SSD, GeForce GTX TITAN X (2) SLI. 

Ti mit gondoltok? Melyik platformon teljesít a legjobban a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)