Hirdetés

Nyerj egy Mafia III-as ajándékcsomagot!

|

Egy kis kreativitással most rengeteg Mafia III-as cuccot tartalmazó csomagot nyerhettek!

Hirdetés

Nem kell már sokat várni arra, hogy elolvashassátok Mafia III tesztünket, de szeretnénk annyi időt tölteni a játékkal, amennyit megérdemel. Addig viszont nyereményjátékot hirdetünk.

A játék hazai forgalmazója, a Cenega jóvoltából most két ajándékcsomag talál gazdára, melyek tartalmát lejjebb részletezzük. Hogyan érdemelhetitek ki őket?

A feladat, mint mindig, most is nagyon egyszerű.

Láthattok alább egy képet, az egyik csomag megnyeréséhez ehhez kell minél kreatívabb képaláírást kitalálni. Mit mondhat az egyik szereplő? Mit mutathat a másik? Legyetek kreatívak, írjatok képalát!

A másik ajándékcsomagért ugyanezt a képet kell használni, viszont a feladat az, hogy photoshopoljatok felhasználásával valami vicceset, ötleteset. Akár a képre raktok valamit, akár a kép valamely részletét vágjátok ki, és azt helyezitek át egy másikra, nálunk mindkettő ér. 

Bármit is választotok, küldjétek a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre. A levél tárgya legyen Mafia 3 játék!

Íme a kép:

Az ajándékcsomagok a következőket tartalmazzák:

- Mafia III vászonzsák

- Mafia III póló

- Mafia III felvarrók

- Mafia III kitűzők

- Mafia III kártyapakli

- Mafia III kulcstartó (ami olyan, mintha egy női öltöző kulcsának bilétája lenne)

- Mafia III matricák

A legkreatívabb képszerkesztő ezek mellé egy pulóvert is kap. Alább láthatjátok az egészet képen.

A határidő október 18., kedd. Nyertest a játék lezárása utáni napokban hirdetünk, levélben értesítjük a legjobb pályaművek készítőit. A nyeremények előzetes egyeztetés után személyesen vehetőek át szerkesztőségünkben (1037. Budapest, Lajos utca 78. IV. emelet).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)