Hirdetés

Mafia 3 - eredetileg másképp kezdődött volna

|

Más lett volna a Mafia 3 nyitánya, mint ami végül bekerült és nem véletlenül mellőzték.

Hirdetés

A Hangar 13 által fejlesztett Mafia 3 egy dokumentarista stílusú montázzsal nyit, amelyben a főszereplőt, Lincoln Clayt ismerhetjük meg a többi szereplő elmesélésében és vehetjük át felette az irányítást, mikor visszatér a vietnami háború után a játék helyszínére, New Bordeuxba. De nem ez volt az alapvető terv. 

Hirdetés

A játék executive producere, Andrew Wilson a brightoni Develop Conference alkalmával elárulta, hogy a Mafia 3 eredetileg teljesen más intróval nyitott volna, egyfajta "in medias res" módon a történet közepébe csöppentünk volna és a drasztikus pillanatok után jött volna az említett montázs. Csakhogy Wilson szerint ez már nem létezik, eltüntették mindenhonnan, mert ha valaha bármiféle kontextus nélkül kikerül, az sokkoló lett volna. És hogy miről is van szó pontosan?

A Mafia 3 rendezője, Haden Blackman elmondása alapján egy különösen brutális prológusról, amelyben a maffia rajtaütött Lincolnon és néhány barátján és a férfi csak úgy tudott elmenekülni, hogy durva erőszakra kényszerült. Ez magyarázta volna meg, hogy Lincoln miért menekült Vietnamba. Blackman szerint azonban ezek a jelenetek inkább nagyon helytelennek tűntek, mintsem olyannak, amivel Lincoln helyzetébe képzeljük magunkat és átérezzük mindazt, amin keresztül megy, így a visszajelzések hatására kivágták ezt a részt. 

Ti megnéztétek volna szívesen ezt a bizonyos nyitányt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)