Hirdetés

Mafia 3 - ennyit a 30 fps-ről, megjött a patch

|

Meglepően hamar kiadta a Hangar 13 a Mafia 3 első javítását, mely feloldja a PC-seket bosszantó 30 fps-es korlátozást.

Hirdetés

A PC-s játékosok már a megjelenés napján lehúzták a játékot mind a Steamen, mind Metacriticen. A legtöbben azért adtak negatív értékelést, mert a PC-s változat framerate-je 30 fps-re volt korlátozva, így akinek a legmodernebb csúcsgépe van, annál sem futott ennél simábban.

A 2K gyorsan ígéretet tett, hogy érkezik egy patch, ami megoldja ezt a problémát, de még nem tudta megmondani, mikor jön a segítség. A korlátozásra szükség volt, hogy minden más rendben legyen.

Két nappal a megjelenés után megérkezett a frissítés, melynek köszönhetően választhatunk, hogy 30, 60 vagy korlátlan számú képkockát szeretnénk másodpercenként látni. Emellett a billentyűkiosztás átrendezése is javult. A patch máson nem változtat, de a csapat dolgozik a további javításokon, és figyeli a visszajelzéseket. Addig is itt találtok egy kis segítséget a leggyakoribb problémák megoldásához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)