Hirdetés

Mafia 3 - átöltöztethetjük Lincolnt

|

A tegnapi fegyveres DLC után ma egy újabb ingyenes csomag jött, mely tíz öltözéket kínál a főszereplő számára.

Hirdetés

Miután kiderült, hogy a Mafia III tartalmát, valamint a játékbeli lehetőségeket tekintve nem felel meg az általánosságban a sandbox játékokkal szemben támasztott elvárásoknak, a Hangar 13 gyorsan bejelentette, hogy tervezi bővíteni. Sokan kifogásolták a különböző öltözékek hiányát, az új patch ezen is segít.

Az 1.4-es patch-csel bekerültek a gardróbok, melyekből tizenegy különböző ruha választható. Ezeket a Somethin' I've Got To Do küldetés teljesítése után a rejtekhelyeken találhatjuk meg. 

A patch továbbá javít a felhasználói felületen, az autók csillogásán, a streamingen, megdobja a teljesítményt, orvosolja a hangokkal, a mentésekkel, és Cassandra mellékküldetéseivel kapcsolatos hibákat. PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt letölhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)