Hirdetés

Mafia 3 - droglaborok, bordélyházak és gyönyörű autók

|

A Mafia 2 legnagyobb problémája az volt, hogy a nagy, nyitott világba nem pakoltak tartalmat. A Mafia 3 javít ezen.

Hirdetés

Lincoln egy dühös, de okos fiú, aki tudja, hogy ellenfeleivel sokkal könnyebb szembeszegülni, ha előbb meggyengíti az egész szervezetet.

New Bourdeaux-szerte mindenféle illegális tevékenységek folynak, mi pedig ellátogathatunk a droglaborokba, az átadások helyére, a kaszinókba, hogy megritkítsuk Sal Marcano hadseregét, és egyúttal odarúgjunk egyet az üzletnek is. Vallatni szintén tudunk, amiben, mint a fenti videóban is látható, Vito is segít nekünk. Talán nem lesz olyan elszállt, mint a GTA V hírhedt vallatása, de azért nem lennénk a fogadó fél helyében. 

A Mafia 3 továbbra is október 7-én jön. Az már csak kicsit több mint egy hónap, hangolódjatok a játékban hallható dalokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)