Hirdetés

Mafia III: Stones Unturned - megvan, mikor jön a következő DLC

|

Lincoln és Donovan elindulnak bosszút állni, és ehhez új eszközök lesznek segítségükre.

Hirdetés

Aki végigjátszotta, netán még élvezte is a Mafia III-at, annak valószínűleg nem okozott csalódást az első DLC, a "Faster, Baby!". Volt néhány emlékezetes pillanata, még ha túl gyorsan ért is véget.

Május 30-án jön a második, a Stones Unturned. Mikor még Vietnamban szolgált, Donovant egy Connor Aldridge nevű fickó hátrahagyta meghalni, de mint tudjuk, Lincoln segítője életben maradt. Most, hogy Aldridge New Bourdeaux környékén kolbászol, ideje újra találkozni vele, de a találkozás a legkevésbé sem lesz baráti. Bár Lincolnt irányítjuk, végig velünk tart az ügynök is, aki nem csak szóbeli tanácsokkal lát el minket, hanem fedez is. Eljuthatunk egy szigetre, ami a DLC új helyszíne, edzett katonákkal harcolhatunk, és hogy legyen bármi esélyünk, használhatunk rakétavetőt, kérhetünk mesterlövész segítséget, vagy egy járműre szerelt löveggel próbálhatjuk lerázni azokat, akik üldöznek minket.

A Stones Unturned természetesen része a Season Passnek, de külön is megvásárolható lesz. Hogy tetszik, mit vártok tőle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)