Hirdetés

Mafia III: Stones Unturned - újabb képeken a következő DLC

|

Nincs már messze a Stones Unturned megjelenés, de amíg azt várjuk, képeken nézhetjük meg, milyen lesz a Mafia III második DLC-je.

Hirdetés

A Mafia 3 nem éppen a játékostársadalom szíve csücske, de azért aki végigjátszotta, az elszórakozhatott kicsit az első tartalmi bővítésével, a Faster, Baby!-vel is, amely tartogatott emlékezetes pillanatokat - csak keveset. 

A Mafia 3: Stones Unturned a sokak által kedvelt John Donovant állítja a középpontba, akit még Vietnamban hátrahagyott meghalni egy Connor Aldridge nevezetű aljadék, csak éppen azzal nem számolt, hogy Donovan életben marad. Ennyi év után most Aldridge New Bordeux-ban bukkant fel, az ügynök pedig Lincoln segítségével szeretne pontot tenni a történet végére. A Hangar 13 a Season Pass részének számító DLC megjelenése előtt egy héttel meglepett minket néhány vadonatúj képpel, amelyeken Lincoln új ruháit és az új helyszíneket csodálhatjuk meg: 

A stúdió Twitteren is belendült, az alábbi jelenetekkel hangol minket: 

A Mafia 3: Stones Unturned május 30-án jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)