Hirdetés

Mafia 3 - összeállítás készült a legmókásabb hibákból

|

Bár a Mafia 3 kétségtelenül stílusos és megvannak a maga nagy pillanatai, mégis tartalmaz számos bugot, amik sok esetben megkeseríthetik a kampány teljesítését, de így, egy videóba összevágva inkább nevetünk rajtuk, mint sírunk.

Hirdetés

Nem könnyű a Mafia 3 indulása. Sokaknak el sem indult, lefagyott vagy fekete képernyőt mutatott a PC-s változat (a linken keresztül tippeket is találtok a működésre bíráshoz), ráadásul a technikai hibákon kívül azt is rengetegen zokon vették, hogy 30 fps-es korlátot szabott meg a fejlesztőcsapat a platform esetében. 

A Mafia 3 első javítása már megérkezett, amely feloldja a PC-seket bosszantó korlátozást és javítja a billentyűkiosztás átrendezését, ezenkívül viszont mást nem változtat. A csapat már dolgozik a további javításokon a felhasználók visszajelzéseit figyelembe véve, addig azonban, míg megérkezik az első komolyabb patch, akár ti is összefuthattok olyan hibákkal, mint amelyek az alábbi, több mint 7 perces videó összeállításban előfordulnak.

Noha számos hiányosság ezek közül rendkívül bosszantó játék közben - főleg az, amely miatt meghiúsult a küldetés -, mégsem tudjuk megállni, hogy ne mosolyogjunk az olyan bugokon, mint amikor egy test felakad a falra vagy amikor egy rendőr beleesik a vízbe, majd feláll rajta ugyanúgy, mintha csak a szárazföldön lenne. Ti tapasztaltatok efféléket végigjátszás közben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)