Hirdetés

Mafia 4 - Las Vegasban játszódhatott volna

|

A Hangar 13 a Mafia 3 befejezése után nekilátott ötletelni, a Mafia 4 koncepciója mellett felmerült más is.

Hirdetés

Bár az eladások jól alakultak, mindenki tudja, hogy a Mafia III nem az a játék volt, aminek lennie kellett volna. Sokkal kevésbé lettünk volna szomorúak a minősége miatt, ha egy új sorozat első részeként látjuk.

Hirdetés

A Kotaku riportja szerint a Hangar 13 2017-ben két csapatra oszlott. Az egyik a Mafia 3 DLC-it fejezte be, a másik feladata pedig új koncepciók kitalálása volt. Az ötletelésben felmerült, hogy a Mafia 4 játszódhatna az 1970-es évek Las Vegasában  (a világ hasonló lehetett volna, mint a Scorsese-féle Casinóban), viszont ezt az ötletet egy teljesen új játék miatt félretették.

Az új játék főszereplője egy szovjet munkatáborból kimentett, kémnek állt orosz zsidó lett volna, akit a Rhapsody nevű kémcsoport alkalmaz. Úgy tervezték, hogy a világ megmentésének célja mellett a bosszúvágy hajtja majd. Volt olyan ötlet is, hogy a kettéosztott Németország két fele között egy spéci kémautóval lehessen átmenni, és a bevetésre csak annyi motyót vihessünk el, amennyi a kocsiba befér. Aztán kitalálták, hogy a zenére építenének mechanikákat, és a főszereplőt egy zenéből erőt nyerő szuperhős váltotta volna le, viszont a licencköltségek és konkrét elképzelések hiányában ezzel sem haladtak sehova.

Nem tudjuk, valamelyikből lesz-e még bármi, vagy hogy mivel foglalkozik a közeljövőben a Hangar 13, de reméljük, a minőséget helyezik majd előtérbe. Közben a csapat egyik fele leszakadt, és az új BioShockot készíti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)