Hirdetés

Mafia: Definitive Edition, Crusader Kings 3 és Serious Sam 4 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Kaptunk egy visszautasíthatatlan ajánlatot, és mivel egyikünk sem szeretne lófejet találni az ágyában, vagy a halakkal aludni, nem maradt más választásunk, mint játszani.

Hirdetés

Sok tekintetben felér egy időutazással a lehetőség, hogy visszatérhetünk Lost Heavenben. Egyfelől irigyeljük azokat, akik most először tapasztalják meg a Mafia élményét, másrészt viszont sajnáljuk is őket, mert valószínűleg akkor sem ütne már akkorát a remake, ha minden egyes építőkockáját hibátlanra csiszolták volna.

Na de persze nem csak a Mafiáról lesz szó azért, akadnak más versenyzők is a hétvégi hajrában.

Hirdetés

HP - Próbálom újraélni a Mafia életérzést, de PS4 Prón olyan lehangoló a látvány, hogy egyelőre nem sikerül. Másfelől ez egy nagyon szép PS3-as játék, meg kell hagyni. Sem az animáció, sem az irányítás nem győzött meg, de még nem adom fel, hátha. Közben persze dupla XP-vel pörög a CoD Battle Pass, szóval kis Shipment azért kell még a teljességhez.

mazurA hétvégét jó eséllyel Serious Sam társaságában töltöm, mivel megérkezett a negyedik rész, át is cuccoltam már a PC elé. Voltak aggályaim, de rögtön a játék elején, amikor hősünk mintegy mellékesen megjegyezte, hogy nem rajong a Da Vinci kódért, lévén nincs jelentős irodalmi értéke, majd nekilátott módszeresen péppé lőni a Földet megszálló idegen hordát... nos, éreztem azonnal, hogy jól megleszünk.

Paca - Megjelent a Mafia: Definitive Edition, nagyon vártam már. Nem baj, hogy nem hozták ki belőle a maximumot, nekem elég, ha a hangulat rendben van, és a sztori is jó. Ezt szeretném lepörgetni a napokban.

Csirke - A WWE 2K Battlegrounds bunyóival büntetem magam, de szigorúan csak azért, hogy teszt születhessen róla. Ez a spin-off messze nem annyira vállalhatatlan, mint a tavalyi WWE játék, de azért a szórakoztatótól is igencsak messze van. 

RG - Három szó: Mafia: Definitive Edition

Szabi - Névnapi ajándékként megkaptam a Dungeon Master's Guide-ot, tehát valószínűleg azt bújom majd, hogy még jobban beleássam magam a játékmesterkedés titkaiba, ebből tanulva pedig elkezdek új kalandokat kidolgozni. Emellett pörgetem a napi küldetéseket Gwentben, és rendületlenül bővítgetem a paklijaimat.

Gucs - Továbbra is akad még olyan PlayStation 4-exkluzív játék, amit be szeretnék pótolni, ezek közül pedig jelenleg a Days Gone van terítéken. Talán sikerül is folytatnom majd a hétvégén, de mellette jó volna még menni néhány meccset a CS:GO-ban és a Fall Guysban is.

Blade - Egyrészt mert úgy vártam, mint a Messiást, másrészt pedig a készülő teszt miatt jelenleg a Crusader Kings III veszi el a szabadidőm egy tetemes részét, és majdhogynem az életem is. Én pedig ezt egy cseppet sem bánom. 

Kivi - A haverokkal tervezünk egy nagyobb Among Us partit, kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle. Emellett egy kis időt szánok az NBA 2K21-re, hogy megcsináljak néhány kihívást a MyTeam módban.

Szada - Tudom, hogy menthetetlen vagyok, de továbbra is a Marvel's Avengers pörög hol egyedül, hol egy haverral, még mindig van benne tennivaló, még mindig visz valami előre.

Chava - Még nem végeztem Coloradóban, de amikor kezdek belefáradni a posztapokaliptikus télbe, átruccanok pár órácskára a '30-as évekbe. A Mafia: Definitive Edition sok mindenben változott az eredetihez képest, pár dolgot jobban csinál, néhányat nem annyira, mégis jó érzéssel tölt el, hogy újra Lost Heavenben fogócskázhatok a zsarukkal.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)