Hirdetés

Mafia: Definitive Edition, Crusader Kings III és Vampyr - ezzel játszunk húsvétkor

|

A négynaposra nyúlt hétvége során szorítunk helyet kedvenc játékainknak is a sonka és a tojás mellett.

Hirdetés

Bruttó 96 óra sok mindenre elég, ha ügyesen gazdálkodunk vele, így a családi összejövetelek, a sonka- és tojásfogyasztás okozta kajakóma, meg minden egyéb mellett jó eséllyel játékra is juthat belőle valamennyi. Talán még egy-két végigjátszás is belefér.

Mivel szokás szerint a bőség zavarával küzdünk, nem olyan könnyű eldönteni, hogy mibe vágjunk bele, ezért is vagyunk kíváncsiak a ti javaslataitokra. Adjatok ihletet nekünk és a többi olvasónak, hogy még kellemesebben teljenek a húsvéti ünnepek. És ha már itt tartunk, sok locsolót mindenkinek!

Hirdetés

HP - Redukálódott az érdeklődési köröm a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga világára, ami most remek páros program itthon, az ünnep alatt sem tervezek ennél komolyabb kihívást. Maximum egy kis GTA V-öt, de ez minden, mit remélhet most tőlem ez a leplezetlenül önismétlő játékipar.

mazur - A Tunic után épp visszatértem volna az Elden Ringbe, közel 200 óra után most már tényleg elvarrni az utolsó szálakat, de vesztemre belekukkantottam a Tiny Tina's Wonderlandsbe és most derékig a szürrealitásban, fárasztó poénok és kék-zöld-lila(-túl ritkán narancssárga) lootok záporában darálom a rémeket. De nem rossz program!

Paca - A Nintendo Switch Sports megjelenése még mindig hetekre van, ezért marad a tespedés, a kanapén ülve fogom végigjátszani a GTA V-öt és befejezni még néhány mellékes feladatot a Horizon Forbidden Westben. Meg a Kirbyben. Meg a Tiny Tina's Wonderlandsben. És talán elkezdem a Deathloopot is.

Csirke - Kicsit szétszórt vagyok mostanában játékok terén. A Horizon Forbidden Westet még az Elden Ring miatt hagytam abba, és bár nagyon tetszett, most nehezen rázódom vissza. Közben pedig csábít a végtelenül cukinak tűnő Tunic, illetve illene már belenézni a Tiny Tina's Wonderlandsbe is.

Zs - A Mafia 2002-es megjelenésekor olyan vacak gépem volt, hogy nem is álmodhattam a futtatásáról, így most teljesen tiszta lappal vághatok bele a Microsoft Store tavaszi leárazásán behúzott Mafia: Definitive Editionbe. A fórumokat elnézve azok kritizálták a legjobban, akik nem bírták elfogadni a változtatásokat, ám engem ez nem érint, szóval nagy reményekkel pattanok a taxi volánja mögé.

Kivi - Többnyire a családdal töltöm majd a hosszú hétvégét, így kevesebb üresjárat marad a játékokra. Az MLB The Show 22 Diamond Dynasty-ben építgetem majd a csapatomat és ütök ki néhány kihívást, mellette befejezek pár mellékküldetést az Elden Ringben. Ha pedig marad idő, a Forza Horizon 5 heti kihívásait sem hanyagolom, mégiscsak folyamatosan bővíteni kell a garázst.

Szabi - Az Assassin's Creed Odyssey-vel élek toxikus kapcsolatban hónapok óta. Vannak jó pillanataink, szép tájakon járunk együtt, de egyre nehezebb vele, a fantáziátlan küldetéseivel és nehézkes fejlődési rendszerével. Sok fájdalmat okoz nekem az indokolatlanul elnyújtott játékidejével, de bizonyára csak azért csinálja ezt, mert szeret és több időt töltene velem. Lassan a barátaimtól is eltilt, mondván a térképen még mindig rengeteg az eltüntetésre váró ikon. Jó lenne szépen lekerekíteni ezt a kapcsolatot, nem szeretném, ha elődje, az Origins sorsára jutna, mellyel oly hirtelen, búcsú nélkül váltunk el, és sosem tudtam meg, hogyan zárult Bayek története. Remélem Kassandrával másképp lesz. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Szada - A hétvége most a pihenésé és a családé lesz, de ha lesz időm odaülni a gép elé, akkor a Crusader Kings III fog pörögni, mert újra megjött a kedvem hozzá, és már nagyon szeretném kipróbálni, hogy milyen a Royal Court DLC. Elérkezett az idő, hogy egy új uralkodót kapjon Magyarország a nemesi Szabó család egyik sarjának személyében.

Gucs - Folytatom a kimaradt cuccok pótlását, így a hosszú hétvégén előreláthatólag a Vampyr pörög majd. Volt már szerencsém a játékhoz régebben, de valamiért félbehagytam, pedig egész jó a hangulata. Remélhetőleg ezúttal sikerül eljutnom a végéig. Aztán persze lehet, hogy előkerül még a Siege vagy a Fortnite, négy nap alatt talán juthat idő ezekre is.

Hunter - A Final Fantasy XIV 6.1-es frissítését többé-kevésbé sikerült befejeznem, de a játék megint úgy berántott, hogy most is épp Limsa Lominsában lazulok kellemetlenül alulöltözött bardok társaságában. A hétvégén raidelés és craftolás lesz a terv, mert az hétszentség, hogy kiszedem az összes emote-ot az Ishgard Restoration kampányból, még a húsvét előtt esedékes munkáimat is halogattam miattuk.

- Végre én is beléphetek azoknak a klubjába, akiket Hideo Kojima alaposan átvágott. A múlt héten azt hittem, hogy már a Death Stranding utolsó egy-két órája van már csak hátra, de úgy tűnik, vár még rám néhány közös kaland Sammel, mielőtt pontot tehetünk a rejtély végére, úgyhogy ha lesz időm, tovább cipekedek BB társaságában.

Chava - Túlzás lenne azt állítanom, hogy maximális fordulatszámon pörögne a Mass Effect 3, de azért haladok vele, kitartóan megyek tovább előre, meg jobbra és balra, sőt van, hogy hátra is, hiszen oly tágas az univerzum, oly sokszínű, és annyi mindent érdemes felfedezni benne. És persze nyitva tartom a szemem, hátha találok pár eldugott easter egget, most lenne igazán időszerű.

Ti mivel játszotok húsvétkor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)