Hirdetés

Mafia: Definitive Edition trailert vártunk, ígéreteket kaptunk

|

A Mafia: Definitive Edition nem várt módon köszön vissza, de még csak egy normális trailert sem kaptunk hozzá egyelőre. De legalább biztos, hogy Mafia remake lesz.

Hirdetés

Komoly meglepetéssel készült a gengszterjátékok rajongóinak a 2K Games, hiszen a közelmúltban bejelentette, hogy érkezik a Mafia: Trilogy, amelynek fejlesztését a Hangar 13 végzi és mindhárom Mafia megszépített, feljavított változatát tartalmazza. Míg a Mafia 2: Definitive Edition és valószínűleg a Mafia 3: Definitive Edition esetében is csupán szépészeti beavatkozásra és egy-két extra tartalomra számíthatunk, addig a legelső rész teljes újrakeverést kap, amely a korábban kiszivárgott képek alapján lenyűgözőnek ígérkezik. 

Hirdetés

A korábbi információk alapján a Mafia: Definitive Edition a komoly grafikai tuning mellett más gondoskodást is kapott: kibővítik a sztoriját és javítják a játékmenetét is, tehát inkább feleltethető meg egy remake-nek, mint egy remasternek. Ezt hivatott volna alátámasztani a legelső hivatalos előzetes is, ehelyett be kell érnünk egy alig félperces ízelítővel és pár új részlettel. Ahogyan azt sejtettük, a Mafia: Definitive Edition egy teljes körű remake lesz, amely alatt egy teljesen új motor duruzsol.

Ennek köszönhetően 4K/HDR-minőségű látvánnyal és átvezetőkkel, vadonatúj sztoritartalmakkal és játékmenetet érintő újításokkal találkozhatunk majd, mint egy nagyobb Lost Heaven, a vezethető motorkerékpárok a gyűjthető tárgyak és ehhez hasonlók. A gameplay-t állítólag igyekeztek úgy felfrissíteni, hogy egyaránt szórakoztassa a szériával újonnan ismerkedőket és a veterán játékosokat is.

Vizuálisan újat ne keressetek, sajnos azt nem kaptunk...

Az ígéretek szerint a június 6-án megrendezésre kerülő online PC Gaming Show-n többet is láthatunk majd az újjászületett játékból, aki pedig előrendeli a megjelenés előtt, az megkapja a The Chicago Outfit csomagot olyan kozmetikai tárgyakkal, mint a Smith V12 limuzin, a Gold Semi-Automatic pisztoly skin vagy az alább látható The Don felszerelés. 

A Mafia: Definitive Edition megjelenésére sajnos augusztus 28-ig kell várnunk, de akkor PC-n (először Steamre és később Epic Games Store-ra is), PS4-en és Xbox One-on is visszatérhetünk majd a '30-as évekbe nosztalgiázni. Addig talán egy valódi trailert is kapunk, mint amilyen a Mafia 2-é és Mafia 3-é. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)