Hirdetés

Mafia II - 15 óra játékidő

|

A Mafia II producere elárult néhány dolgot a lokalizációkról, a késés okairól, és büszkén jelentette be, hogy tizenöt órányi játékidőt kapunk. Érkezett egy friss trailer is!

Hirdetés

San Franciscóban tegnap megkezdődött GDC konferencia, ahova a 2K Games elvitte a Mafia II-t, és néhány kiváltságosnak megmutattak egy rövidke demót is. Nekünk egyelőre marad az álmodozás, de legalább annak örülhetünk, hogy kezdenek gyorsuló ütemben csörgedezni az információk. Denby Grace, a Mafia II producere most a játékidőről, a lokalizációkról és a késés okairól árult el néhány részletet.

A cseh Illusion Softworks sokat dolgozott azon, hogy a tartalom ráférjen egyetlen DVD-re, de sikerült megoldást találni, ami azért nem lehetett könnyű feladat: a Mafia II tizenöt órányi játékidőt kínál, nagyon nagy a bejárható terület, hatszáz oldalnyi a szkript, százhatvanezer szóval, és mintegy háromszáz karakter fog megszólalni a játék során, a legnagyobb nehézséget pedig a többféle nyelv okozta.

Grace azt is elmondta, hogy nagyon elkötelezettek az iránt, hogy minden nyelvhez teljes lokalizációt nyújtsanak, mivel a játéknak rengeteg híve van szerte Európában. Vajon ez azt is jelenti, hogy reménykedhetünk egy magyar nyelvű változatban? Erről csak óvatosan álmodozzunk, hiszen semmi hivatalos információ nincs.

A hosszú késés kapcsán az előre borítékolható "élünk-halunk a minőségért" szöveg mellett azt is elárulta, hogy mit csiszolgatnak még mindig. Nem az igazi még a framerate (élmény szempontjából nem mindegy), sok tesztelést igényel, hogy a harcok és küldetések nehézségi szintjét belőjék, és mivel az óriási nyílt világ kellemes táptalaj a bugok számára, hosszú időbe telik a teljes "bug-irtás".

Ha már ilyen régóta készül, és ennyit vártunk rá, próbáljuk meg őszig kibírni. Mi is jobban járunk, ha minél hibátlanabb Mafia II-t adnak ki a kezük közül.

Cseh barátaink olyan kedvesek voltak, hogy egy filmecskével is megörvendeztettek bennünket. Íme:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)