Hirdetés

Mafia II DLC tervek

|

Miért pont Empire Bay városát kerülné el az egyre nagyobb méreteket öltő DLC-mánia?

Hirdetés

Augusztus 27-én jelenik meg a Mafia 2, így már valóban időszerű volt, hogy megtudjuk, milyen post-release tartalmakat tartogatnak számunkra a 2K Czech srácai.



Az első mindjárt a The Betrayal of Jimmy, ami a megjelenés napján ingyen lesz letölthető azoknak, akik a világ bármely pontján egy új Mafia 2 kópiát vásárolnak PlayStation 3 konzolra. Használt játék megléte esetén viszont 9,99 dollárért vásárolhatjuk majd meg PSN-ről. A The Betrayal of Jimmy a címszereplő zsoldos bőrébe bújtatja a játékost, akit akkor hívnak, ha sehogyan sem sikerül elvégezni egy melót. Tucatnyi küldetést tartalmaz majd a DLC, amelyek között időre menő autós részek és célzott bérgyilkosságok egyaránt fellelhetők. Árkád jellegét erősítendő a teljesítmény, a jól sikerült lövések, a látványos farolások egyre gyarapodó pontmennyiséget eredményeznek egy más játékosokkal összevethető táblán.



A második DLC Jimmy's Vendetta címre hallgat, ami a játék megjelenését követően nem sokkal érkezik az ígéretek szerint, és végre nem lesz platform-exkluzív. A PC-re, PS3-ra és X360-ra egyaránt megjelenő csomagban a már említett Jimmyvel kell rendet raknunk mások után. Az ára valamint a megjelenés dátuma egyelőre nem ismert.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)